15-20 min. ved 250° - varmluft.
Når dejskålen er tom, så laver du blot en ny portion dej i skålen. Du skal endelig ikke gøre skålen ren. Dejen, der er tilbage på kanterne virker som surdej, så det næste hold boller bliver kun endnu bedre.
15196 kJ / 3632 kcal
825 kJ / 197 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,7 g |
Protein: | 11,6 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 68,4 % | 33,2 g |
Fedt: | 20 % | 4,5 g |
Se, hvordan du nemt laver skønne boller af rester af mejeriprodukter, frugt, grønt, gryn og kerner.
3 dl
Kærnemælk, A38, yoghurt, ymer eller tilsvarende
|
|
---|---|
5 dl
Koldt vand
|
|
10 g
Gær
|
|
100 g
Frisk frugt og/eller grønt (fx gulerod, squash, rødbede, græskar, æble eller pære)
|
|
175 g
Havregryn
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
650 g
Hvedemel
|
2 dl
Blandede kerner, fx solsikkekerner, græskarkerner, sesam, chia, birkes eller lignende
|
---|