Madpandekager er fantastiske, fordi du kan fylde dem med et væld af lækkert indhold. Prøv at eksperimentere med både salt og sødt fyld som ost, grøntsager, kød, chokolade og frugt. Du kan også tilføje krydderier eller urter direkte i dejen for at give dine pandekager ekstra smag og karakter.
Bliver konsistensen af dine madpandekager for tyk, så kan du tilføje lidt mere mælk. Konsistensen skal være let og flydende, så pandekagerne bliver lækre og luftige. Brug også gerne en non-stick pande for at undgå, at pandekagerne hænger fast eller brænder på. Smør panden let med smør eller olie, før du hælder dejen i. Det sikrer at madpandekagerne nemt kan vendes og bliver jævnt stegt.
Madpandekager kan med fordel fryses. Læg et stykke baepapir mellem hver pandekage, så hænger de ikke sammen, når du skal bruge dem igen.
5153 kJ / 1232 kcal
680 kJ / 163 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 16,3 % | 6,5 g |
Kulhydrat: | 39,4 % | 15,8 g |
Fedt: | 44,3 % | 8,1 g |
100 g
Fuldkornsspeltmel
|
|
---|---|
50 g
Hvedemel
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
4 dl
Mælk
|
|
50 g
Smør
|
|
3
Æg
|