Ca. 30 min. ved 225° - varmluft.
Ca. 20 min. ved 225° - varmluft.
Til disse madpandekager med kylling kan du bruge de grøntsager du har i køleskabet. Er du vild med spicy fylk, kan du spice smagen op med fx frisk chili, chiliflager eller sambal oelek.
7770 kJ / 1857 kcal
364 kJ / 87 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 34,1 % | 7,3 g |
Kulhydrat: | 38 % | 8,1 g |
Fedt: | 27,9 % | 2,8 g |
1
Aubergine i 1 cm skiver (ca. 250 g)
|
|
---|---|
2
Fennikler i 1 cm skiver (ca. 300 g)
|
|
4
Tomater i halve (ca. 150 g)
|
|
3
Rødløg i både (ca. 225 g)
|
|
1½ spsk
Olivenolie
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
2
Kyllingefileter (ca. 300 g)
|
80 g
Finvalsede havregryn (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
100 g
Hvedemel (ca. 1¾ dl)
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
4
Æg
|
|
100 g
Hytteost
|
|
4 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
2½ dl
Mælk
|
100 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Finthakket bredbladet persille
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|