Ca. 20 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan blande de 75 g ost på toppen med 1 dl pankorasp. Den hjemmelavde mornaysauce kan du erstatte med ½ liter Arla Karolines Køkken® Let Mornaysauce som du rører op med 2 dl mælk.
11354 kJ / 2714 kcal
299 kJ / 71 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 19,2 % | 3,4 g |
Kulhydrat: | 51,8 % | 9,1 g |
Fedt: | 29 % | 2,3 g |
Hvordan koger man pasta helt perfekt – også når det skal være al dente? Det viser Karolines Køkkenskole dig i denne video.
3 liter
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Groft salt
|
|
350 g
Tørret pasta, fx suppehorn
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 spsk
Hvedemel
|
|
6 dl
Mælk
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
75 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
450 g
Frossen bønne-mix
|
|
---|---|
1½ liter
Vand
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
½ spsk
Hvidvinseddike
|
|
½ spsk
Dijonsennep
|
|
½ spsk
Vand
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Grofthakkede krydderurter, fx bredbladet persille
|