Lyssej med champignonsauce
45 min
•
En dejlig måde at spise fisk på! Lyssej i oven med fløde, masser af svampe, dild og ost. Server retten med aspargeskartofler.
Ingredienser
500 g
Lyssejfilet
|
|
---|---|
20 g
Smør
|
|
450 g
Champignoner i halve
|
|
2
Grofthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
1 dl
Tør vermouth fx Noilly Prat
|
|
1 dl
Piskefløde
|
|
1¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 dl
Hakket frisk dild
|
|
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
Pynt
Dildkviste
|
---|
Tilbehør
1 kg
Pillede, kogte aspargeskartofler
|
---|
Sådan gør du
Gratinering:
Ca. 15 min. ved 225°.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9664 kJ / 2310 kcal
Næringsindhold pr. 100g
409 kJ / 98 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 27,9 % | 6,7 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 8,9 g |
Fedt: | 33,7 % | 3,7 g |
Alkohol: | 1,2 % |