I kan evt. gnide det ristede flute let med hvidløg.
8461 kJ / 2022 kcal
200 kJ / 48 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 31,9 % | 3,8 g |
Kulhydrat: | 52,5 % | 6,2 g |
Fedt: | 15,6 % | 0,8 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
200 g
Hytteost
|
|
---|---|
2 spsk
Piccalilly - finthakkede, syltede pickles
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
2 liter
Vand
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
¾ kg
Skrubbede små nye kartofler
|
|
6
Flækkede gulerødder - gerne med top (ca. 250 g)
|
|
250 g
Skrællede hvide asparges i mundrette stykker
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
400 g
Kyllingeinderfileter
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
100 g
Rensede babyspinatblade
|
---|
200 g
Ristet groft flute
|
---|