Lav evt. dobbelt portion af dhalen og frys den, så har du nem mad en anden dag.
9791 kJ / 2340 kcal
347 kJ / 83 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 19,1 % | 3,9 g |
Kulhydrat: | 57,8 % | 11,8 g |
Fedt: | 23,1 % | 2,2 g |
Ingefær er roden til en masse godt. Se hvordan du håndterer frisk ingefær.
15 g
Smør
|
|
---|---|
2
Grofthakkede løg (ca. 200 g)
|
|
4
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 spsk
Fintrevet frisk ingefær
|
|
1 spsk
Finthakket rød chilipeber
|
|
2 spsk
Karry
|
|
1 spsk
Stødt spidskommen
|
|
2 tsk
Stødt koriander
|
|
4
Gulerødder i tern (ca. 300 g)
|
|
250 g
Tørrede røde linser - skyllede og afdryppede (ca. 3 dl)
|
|
6 dl
Grøntsagsbouillon
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
250 g
Cherrytomater i halve
|
|
1
Æble i tern (ca. 125 g)
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
2 dl
Græsk yoghurt
|
|
---|---|
½
Agurk i små tern (ca. 150 g)
|
|
2 spsk
Hakket mynteblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
250 g
Naanbrød
|
|
---|---|
Frisk koriander og mynte
|