Arla nu
Opskrifter
Opskrifter, viden og inspiration
Opskrifter
Råvarekalender
Arla®s Leksikon
Artikler
Indkøbsliste
Lav din egen madplan
Produkter
Vores brands
Alle brands
Arla®
Arla® 24
Arla A38®
Arla® ØKO
Arla® Protein
Arla Cultura®
Arla® JÖRĐ
Arla Karolines Køkken®
Arla® Klovborg
Arla® LactoFREE
Arla Protino®
Arla Unika®
Baby&Me® Organic
Cheasy®
Buko®
Matilde®
Riberhus®
Kærgården®
Yoggi®
Castello®
Lurpak®
Babymad
Fløde
Koldskål
Laktosefri
Morgenmad
Mælk
Ost
Smør- og smørbar
Yoghurt
Økologi
Nye produkter
Produkter A-Å
Omtanke
Om Arla
Arla
Opskrifter
Arlas Leksikon
Røde ris
Der fås røde ris fra Asien og de mere kendte røde Camargue-ris fra Frankrig. De dyrkes i et stort naturområde i Rhone. Riskornet har en rød hinde, som er bevaret. Indeni er de hvide.
Røde ris
Anvendelse
Kilder
Anvendelse
De koges og spises som andre hvide ris. Efter kogning bliver de mere blegrøde eller lysebrune.
Kilder
Karolines Køkken
Røde ris
Anvendelse
Kilder
Relaterede opskrifter
60+ min
Tortillas med tomatsalsa
(23)
Omtanke
Andelsselskabet
Køb merchandise