Ca. 35 min. ved 200° - traditionel ovn.
Du kan lave lasagnen med 12 tørrede lasagneplader. Så er det en god idé at tilsætte 1 dl vand eller bouillon til kødsaucen, da pladerne suger mere end kålbladene.
7100 kJ / 1697 kcal
261 kJ / 62 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 52,4 % | 8 g |
Kulhydrat: | 20,9 % | 3,2 g |
Fedt: | 26,7 % | 1,9 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
---|---|
2
Finthakkede løg (ca. 150 g)
|
|
3
Store groftrevne gulerødder (ca. 225 g)
|
|
1
Groftrevet grøn squash (ca. 300 g)
|
|
4
Små finthakkede fed hvidløg
|
|
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
½ dl
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
2 tsk
Groft salt
|
|
3 spsk
Hakkede oreganoblade
|
500 g
Hytteost
|
|
---|---|
1 dl
Æggehvide
|
|
100 g
Revet mozzarellaost
|
|
½ tsk
Fintrevet muskatnød
|
|
½ tsk
Groft salt
|
300 g
Spidskål
|
|
---|---|
50 g
Revet mozzarellaost
|
salat af 100 g
Babyspinatblade og lidt fintstrimlet spidskål drysset med salt og peber
|
---|