Ca. 1 time og 5 min. ved 100°.
Hvis man ønsker kødet mere gennemstegt, kan man vente med at tage kødet ud til det er 65°.
10159 kJ / 2428 kcal
599 kJ / 143 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 35,4 % | 12,5 g |
Kulhydrat: | 24,8 % | 8,7 g |
Fedt: | 39,8 % | 6,4 g |
800 g
Kalvefilet med fedtkant - skåret af kalvekam
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
4
Store blommetomater
|
---|
50 g
Bacon i små tern
|
|
---|---|
1
Finthakket skalotteløg
|
|
50 g
Finthakkede champignoner
|
|
½ dl
Piskefløde
|
|
50 g
Rødkitost - i små tern
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Rasp
|
100 g
Blandet grøn salat af hoved-, romaine- og egeløvsalat
|
|
---|---|
240 g
Flutes
|