Er du glad for mad, der smager af lidt mere kan tilsætte fx sambal oelek til perlespeltsalaten.
Har du overskydende perlespeltsalat smager den dejligt dagen efter - både kold og varm.
10962 kJ / 2620 kcal
649 kJ / 155 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 2,8 g |
Protein: | 26 % | 9,9 g |
Kulhydrat: | 39,4 % | 15 g |
Fedt: | 34,6 % | 6,1 g |
Karolines Køkkenskole viser, hvordan du nemt får kernerne ud af et granatæble.
160 g
Perlespelt (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
2 dl
Vand
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
1 dl
Finthakket persille
|
|
---|---|
½ liter
Hakket rucolasalat (ca. 50 g)
|
|
2½ dl
Kerner fra granatæble (1 stort granatæble)
|
|
1
Grøn peberfrugt i små tern
|
|
1
Stort knust fed hvidløg
|
|
1 spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 spsk
Akaciehonning
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
150 g
Brie
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1
Stort fed hvidløg
|
|
500 g
Afpudsede lammemørbrader
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 tsk
Fintrevet citronskal (usprøjtet)
|
Ciabattabrød
|
---|