Du kan også bruge sæsonens andre friske grøntsager. Fx radiser, ærter, blomkål og hvide asparges.
12764 kJ / 3051 kcal
262 kJ / 63 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 14,4 % | 2,2 g |
Kulhydrat: | 31,7 % | 4,9 g |
Fedt: | 53,9 % | 3,8 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
500 g
Lammekød, fx tykstegsfilet
|
|
---|---|
10 g
Smør
|
|
1½ dl
Tør hvidvin, fx Riesling
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Saucejævner
|
5
Gulerødder i tynde skrå skiver
|
|
---|---|
3
Majroer i halve tynde skiver
|
|
150 g
Grønne asparges i mindre stykker
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1½ liter
Kogende vand
|
|
1 tsk
Finthakkede mynteblade
|
1 kg
Små nye kartofler
|
---|