Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.
Ca. 15 min. ved 175° - traditionel ovn,
Lammefilet med tapenade kan også serveres med en salat med marinerede bønner og et godt brød til. Tapenaden kan bruges på andre fine kødstykker - fx kalvefilet.
10170 kJ / 2431 kcal
465 kJ / 111 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 26,2 % | 7,2 g |
Kulhydrat: | 43,8 % | 12 g |
Fedt: | 30 % | 3,8 g |
1 kg
Små faste kartofler
|
|
---|---|
1 spsk
Olie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Olie
|
|
---|---|
2
Lammefileter (ca. 500 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
75 g
Salatost i tern
|
|
---|---|
1 dl
Rasp
|
|
1 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
20 g
Smør - smeltet
|
100 g
Grofthakkede semidried tomater
|
|
---|---|
100 g
Cherrytomater i halve
|
|
1 liter
Blandet salat, fx roucola, spinatblade og rødbedeblade
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|