Lammecurry
1 time 35 min
•
Arbejdstid: 30 min
•
Denne lammecurry består af lammebov, hvidløg, garam masala, spidskommen og karry. Det giver en dejlig krydret smag med som bliver rundet af med enyoghurtblandingen der tilsættes til sidst. Lammecurry er en nem gryderet som kan laves dagen før - så er det nemt at byde på indisk mad.
Ingredienser
30 g
Smør
|
|
---|---|
1
Grofthakket løg
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 tsk
Garam masala
|
|
1 tsk
Karry
|
|
½ tsk
Stødt spidskommen
|
|
500 g
Lammebov i mindre stykker
|
|
1 dåse
Hakkede tomater
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré
|
|
1 dl
Vand
|
|
500 g
Grøn squash i mindre stykker
|
|
1 dl
Græsk yoghurt
|
|
½ spsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Frisk koriander
|
---|
Tilbehør
4 dl
Brune ris, parboiled
|
|
---|---|
Stærk mangochutney, fx spicy bengal
|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10402 kJ / 2486 kcal
Næringsindhold pr. 100g
384 kJ / 92 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 24,5 % | 5,5 g |
Kulhydrat: | 48,1 % | 10,9 g |
Fedt: | 27,4 % | 2,8 g |