Laktosefrie æbleskiver
45 min
•

Æbleskiver smager bare bedre, når de er hjemmelavede - og så kan du også lave dem laktosefrie. Vores æbleskiver er tilsat godt med kardemomme og citronskal - præcis som vi kan lide det. Prøv vores opskrift på hjemmelavede lakosefrie æbleskiver med kefir - en god og nem opskrift.
Ingredienser
Æbleskivedej
3
Æg
|
|
---|---|
1 spsk
Sukker
|
|
4 dl
Laktosefri kefir
|
|
250 g
Hvedemel (ca. 4¼ dl)
|
|
1
Citron (usprøjtet) - skal heraf
|
|
1½ tsk
Stødt kardemomme
|
|
1 tsk
Natron
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
25 g
Laktosefri smør - til stegning
|
---|
Pynt
Flormelis
|
---|
Sådan gør du
Æbleskivedej
Prøv at lægge et stykke æble i æbleskivedejen, når den er hældt i panden. Det smager også godt med sukker og citronsaft til æbleskiver.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
6696 kJ / 1601 kcal
Næringsindhold pr. 100g
685 kJ / 164 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 14 % | 5,6 g |
Kulhydrat: | 56,2 % | 22,7 g |
Fedt: | 29,8 % | 5,5 g |
Relateret video
Hjemmelavede æbleskiver
Se med her hvor vi river citronskal, deler æggehvide fra æggeblomme og bager de lækreste æbleskiver. Og hvordan er det nu, man får æbleskriverne helt runde og flotte? Frida og Britta viser hvordan.
