Laks med salat af spidskål, ærter og dild

Laks med salat af spidskål, ærter og dild

30 min
Skøn frisk spidskålssalat med ærter og kvark med smag af sennep - til nye lækre kartofler og grillet laks. Hurtig og nem ret.
https://www.arla.dk/opskrifter/laks-med-salat-af-spidskal-arter-og-dild/

Sådan gør du

Salat med spidskål
  • Vend spidskålen sammen med ærter, kvark, sennep, dild, salt og peber. Smag til.
  • Server spidskålssalaten med grillet laks og nye kogte kartofler.
Energiindhold for hele retten:

9330 kJ / 2230 kcal

Næringsindhold pr. 100g

390 kJ / 93 kcal

Energifordeling
Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,8 g
Protein: 30,3 % 7 g
Kulhydrat: 39,5 % 9,1 g
Fedt: 30,2 % 3,2 g
Relateret video
Lakse test

Hvis du steger laks på en pande, så se her hvordan du tilbereder laksen, så den bliver saftig indeni og sprød på skindsiden.

Ingredienser

Salat med spidskål
400 g Fintsnittet spidskål
200 g Optøede eller friskbælgede ærter
250 g Kvark, græsk yoghurt eller fraiche
2 spsk Sød fransk sennep
1 dl Grofthakkede dildkviste
¾ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
Hertil
4 Grillede laksefileter (ca. 500 g)
1 kg Kogte små kartofler