Labneh kan stå klar i køleskabet i mange timer. Hæld dog først olie over ved serveringen. Yoghurten kan dryppe af i 48 timer, så får osten blot en lidt mere tør konsistens.
Labneh smager godt sammen med fx lune pitabrød, oliven og granatæblekerner. Det er også lækkert at drysse osten med friske krydderurter, fx mynte eller persille.
3296 kJ / 788 kcal
320 kJ / 76 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 17,5 % | 3,3 g |
Kulhydrat: | 19,6 % | 3,7 g |
Fedt: | 62,9 % | 5,4 g |
1 liter
Yoghurt naturel eller Karolines Køkken® Græsk inspireret yoghur 10%
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
2 spsk
Olivenolie
|
---|