Kyllingesandwich med cæsarmayo, syltede rødløg og sprøde ostechips
2 timer 40 min
•
Arbejdstid: 1 time
•
&format=webp)
Super lækker sandwich, fuld af gode sager. Og så kan du lave det meste klar i forvejen, så der er ro på hvis I skal afsted på picnic.
Ingredienser
Cæsarmayo
1 dl
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1½ dl
Neutral olie, fx rapsolie
|
Syltede rødløg
10 g
Smør
|
|
---|---|
2
Rødløg i tynde både (ca. 200 g)
|
|
1 dl
Hvid balsamicoeddike
|
|
1 tsk
Rørsukker
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Marineret kylling
3
Kyllingefileter (ca. 300 g)
|
|
---|---|
2 tsk
Rapsolie
|
|
2 tsk
Worcestershiresauce
|
|
1½ spsk
Rapsolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Sprøde ostechips
100 g
Revet cheddar- og maasdammerost
|
---|
4
Gode sandwichboller, fx ciabatta
|
|
---|---|
4
Blade af romainesalat
|
|
8 skiver
Stegt bacon
|
|
100 g
Artiskokhjerter i olie - i mundrette bidder
|
Sådan gør du
Cæsarmayo
Syltede rødløg
Marineret kylling
Sprøde ostechips
Cæsarmayo, syltede løg, marineret kyllingekød og ostechips kan laves dagen før. Kom chipsene i en tætsluttende box og stil det hele tildækket i køleskabet. Der er overskud af mayonnaise, men det er svært at lave en mindre portion - mayonnaisen kan holde sig i køleskabet 3-4 dage.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11596 kJ / 2772 kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kJ / 105 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 24,2 % | 6,2 g |
Kulhydrat: | 25,8 % | 6,7 g |
Fedt: | 50 % | 5,9 g |
