Ca. 5 min. ved 225° - varmluft.
Ca. 8 min. ved 225° - varmluft.
8651 kJ / 2068 kcal
563 kJ / 135 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,9 g |
Protein: | 28,2 % | 9,3 g |
Kulhydrat: | 44,3 % | 14,7 g |
Fedt: | 27,5 % | 4,2 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
1 dåse
Hakkede tomater (ca. 400 g)
|
|
---|---|
1
Finthakket rødløg (ca. 75 g)
|
|
1 tsk
Sukker
|
|
1 tsk
Eddike, fx hvid balsamicoeddike
|
|
½ tsk
Groft salt
|
2
Pizzadeje, evt. fuldkorn
|
|
---|---|
250 g
Kyllingefilet i tynde strimler
|
|
1 spsk
Olivenolie
|
|
2 spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
1
Lille hakket fed hvidløg
|
|
2
Rødløg i tynde strimler (ca. 150 g)
|
|
200 g
Revet mozzarellaost
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
25 g
Skyllet rucolasalat
|
Stærk chilisauce
|
---|