Kyllingeleverpostej
5 timer
•

Nem og lækker kyllingeleverpostej med cognac. Smager godt på både rugbrød, groft brød og kiks. Server fx en skive kyllingeleverpostej på en kiks og server den som en dejlig hapser før middagen.
Ingredienser
400 g
Kyllingelever
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket bananskalotteløg (ca. 75 g)
|
|
3 spsk
Cognac
|
|
Friskkværnet peber
|
|
350 g
Blødt smør
|
Tilbehør
1
Appelsin i fileter
|
|
---|---|
½ dl
Granatæblekerner
|
|
Ærteskud
|
Sådan gør du
Kyllingeleverpostejen kan fryses. Lad den tø op i køleskabet natten over.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
13438 kJ / 3212 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1235 kJ / 295 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,6 g |
Protein: | 10,3 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 3,7 % | 2,7 g |
Fedt: | 82,8 % | 27,6 g |
Alkohol: | 3,2 % |
Relateret video
Sådan får du kernerne ud af granatæblet
