Kyllingeleverpostejen kan fryses. Lad den tø op i køleskabet natten over.
13490 kJ / 3224 kcal
1240 kJ / 296 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,7 g |
Protein: | 10,3 % | 7,5 g |
Kulhydrat: | 4 % | 2,9 g |
Fedt: | 82,5 % | 27,6 g |
Alkohol: | 3,2 % |
400 g
Kyllingelever
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Finthakket bananskalotteløg (ca. 75 g)
|
|
3 spsk
Cognac
|
|
Friskkværnet peber
|
|
350 g
Blødt smør
|
1
Appelsin i fileter
|
|
---|---|
½ dl
Granatæblekerner
|
|
Ærteskud
|