Kyllingelår i ovn med cremede grønkålskartofler
1 time
•
Arbejdstid: 30 min

Sprøde kyllingelår i ovn med cremede kartofler og grønkål fra panden. Særlig god hvis du har en rest kogte kartofler.

Ingredienser
4 personer
4 Kyllingelår (ca. 800 g) | |
---|---|
1 tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber |
Kartoffel- og grønkålspande
600 g Skrællede kartofler | |
---|---|
150 g Hakket grønkål | |
1½ dl Piskefløde eller madlavningsfløde | |
125 g Revet cheddar- og maasdammerost | |
½ tsk Groft salt | |
Friskkværnet peber | |
½ dl Fintklippet purløg |
Sådan gør du
Kartoffel- og grønkålspande
Bedømmelse
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9566 kJ / 2286 kcal
Næringsindhold pr. 100g
663 kJ / 159 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,3 g |
Protein: | 22,3 % | 8,7 g |
Kulhydrat: | 19,9 % | 7,7 g |
Fedt: | 57,8 % | 10,4 g |