Kyllingefrikadeller
45 min
Fryseegnet
•
Her har du en opskrift på saftige kyllingefrikadeller med masser af smag. Kyllingedellerne er piftet op med persille, forårsløg, soltørrede tomater og hvidløg - som både giver en dejlig saftig konsistens og en skøn farve. Steg en stor portion af kyllingefrikadellerne, nu du alligevel er i gang. De smager fantastisk sammen med både bønnesalat, pastasalat, kartoffelsalat - og du kan bruge dellerne i pitabrød, på rugbrød og til at tage med i madpakken sammen med gnavegrønt.
Ingredienser
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1 dl
Finthakket persille
|
|
3
Fintsnittede forårsløg
|
|
3 spsk
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|
Sådan gør du
Du kan variere smagen på kyllingefrikadellerne ved at udskifte persille med andre krydderurter og/eller tilsætte chili.
Løsfrys kyllingefrikadellerne - så er det let at tø det antal op, som du skal bruge.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3366 kJ / 804 kcal
Næringsindhold pr. 100g
498 kJ / 119 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 50,2 % | 14,7 g |
Kulhydrat: | 11,6 % | 3,4 g |
Fedt: | 38,2 % | 5,1 g |