Du kan variere smagen på kyllingefrikadellerne ved at udskifte persille med andre krydderurter og/eller tilsætte chili.
Løsfrys kyllingefrikadellerne - så er det let at tø det antal op, som du skal bruge.
3366 kJ / 804 kcal
498 kJ / 119 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 50,2 % | 14,7 g |
Kulhydrat: | 11,6 % | 3,4 g |
Fedt: | 38,2 % | 5,1 g |
400 g
Hakket kyllingekød
|
|
---|---|
2 tsk
Groft salt
|
|
1
Æg
|
|
2 spsk
Hvedemel (ca. 1 dl)
|
|
1 dl
Mælk
|
|
1 dl
Finthakket persille
|
|
3
Fintsnittede forårsløg
|
|
3 spsk
Finthakkede soltørrede tomater
|
|
3
Finthakkede fed hvidløg
|
|
Friskkværnet peber
|
|
20 g
Smør
|