Kyllingefilet i ovn
45 min
•
&format=webp)
Supernem kyllingefilet i ovn. Saucen er en blanding af fløde og barbecuesauce og grøntsagerne kommer fra fryseren....så en hverdagsaften kan der nemt komme kylling i ovn på bordet.....som smager dejligt.
Ingredienser
Grøntsagsris
3¾ dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
240 g
Brune ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
|
200 g
Frosne grønne bønner
|
|
200 g
Frosne ærter
|
|
200 g
Frosne edamamebønner
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|
|
2
Limefrugter i både
|
Kyllingefilet i ovn
3
Store kyllingefileter (ca. 600 g)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1½ dl
Barbecuesauce
|
Sådan gør du
Grøntsagsris
Kylling i ovn
Servering af kylling i ovn med grøntsagsris
Hvis du har overskydende grøntsagsris er de nemmeat varme op på en pande. Tilsæt evt et par sammenpiskede æg og krydderier/jkrydderurter - så har du et dejligt nemt og velsmagende måltid.
Du kan bruge andre frosne grøntsager eller grøntsagsblandiger til grøntsagsrisene.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
10390 kJ / 2483 kcal
Næringsindhold pr. 100g
458 kJ / 109 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 25,2 % | 6,8 g |
Kulhydrat: | 45 % | 12,1 g |
Fedt: | 29,8 % | 3,7 g |
