Ca. ½ time ved 225° - traditionel ovn.
Hvis du har overskydende grøntsagsris er de nemmeat varme op på en pande. Tilsæt evt et par sammenpiskede æg og krydderier/jkrydderurter - så har du et dejligt nemt og velsmagende måltid.
Du kan bruge andre frosne grøntsager eller grøntsagsblandiger til grøntsagsrisene.
11163 kJ / 2668 kcal
492 kJ / 118 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 29,2 % | 8,5 g |
Kulhydrat: | 41,9 % | 12,1 g |
Fedt: | 28,9 % | 3,8 g |
3¾ dl
Vand
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
240 g
Brune ris, parboiled (ca. 3 dl)
|
|
200 g
Frosne grønne bønner
|
|
200 g
Frosne ærter
|
|
200 g
Frosne edamamebønner
|
|
½ tsk
Flagesalt
|
|
Groftkværnet peber
|
|
2
Limefrugter i både
|
3
Store kyllingefileter (ca. 600 g)
|
|
---|---|
¾ tsk
Groft salt
|
|
1½ dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
1½ dl
Barbecuesauce
|