Steg en hel kylling, eller mange kyllingelår i ovnen, mens du tilbereder grøntsagerne på panden. Så har du ekstra kylling til aftensmaden i morgen.
7710 kJ / 1843 kcal
375 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,9 g |
Protein: | 34,6 % | 7,6 g |
Kulhydrat: | 37,5 % | 8,3 g |
Fedt: | 27,9 % | 2,8 g |
Prøv endnu en udgave af kylling og grøntsager - med lidt mere grønt.
2 dl
Fraiche
|
|
---|---|
2
Små hakkede fed hvidløg
|
|
1 dl
Hakket kruspersille
|
|
½ tsk
Groft salt
|
15 g
Smør
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 500 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
10 g
Smør
|
|
---|---|
450 g
Broccoli i buketter og stokken i små tern
|
|
4
Rødløg i både (ca. 300 g)
|
|
250 g
Cherrytomater
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 dl
Kviste af kruspersille
|
260 g
Lunt naanbrød
|
---|