Kylling med shiitakesvampe
45 min
•
&format=webp)
Denne ret er god både til hverdag og som weekendmad: Kylling, skinke og lækre svampe.
Ingredienser
Kylling
50 g
Lufttørret skinke
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 525 g)
|
|
25 g
Smør
|
Svampe
25 g
Smør
|
|
---|---|
100 g
Shiitakesvampe uden stok - delt i kvarte
|
|
250 g
Markchampignoner i halve
|
|
7 stilke
Bladselleri i skrå skiver (ca. 250 g)
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
½ liter
Karrysauce
|
---|
Tilbehør
4 dl
Basmatiris - koges
|
---|
Sådan gør du
Kylling
Svampe
Du kan erstatte kyllingebryst med 6-8 stykker perlehønebryst (ca. 475 g). Steg perlehønekødet ca. 5 min. på hver side.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
11173 kJ / 2671 kcal
Næringsindhold pr. 100g
433 kJ / 103 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,4 g |
Protein: | 27,3 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 43,7 % | 11,1 g |
Fedt: | 29 % | 3,4 g |
