Det er også dejligt med dampede grøntsager til kyllingen, fx bønner, broccoli eller grønne asparges.
12632 kJ / 3019 kcal
608 kJ / 145 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 19,3 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 37 % | 13,2 g |
Fedt: | 43,7 % | 7,2 g |
Har du brug for hjælp til partering? Se hvordan du parterer kylling og andre fjerkræ som and, kalkun og gås med Karolines Køkkenskole.
1
Kylling (ca. 1400 g)
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Mild paprika
|
|
50 g
Smør
|
|
1
Hakket skalotteløg (ca. 50 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
2½ dl
Hønsebouillon
|
|
2½ dl
Creme fraiche
|
|
1 spsk
Hvedemel
|
|
Hakket persille
|
4 dl
Løse ris, parboiled - koges
|
|
---|---|
1
Frisk grøn salat
|