Du kan godt hælde skyen fra kyllingen 5-7 minutter før den er færdig, så du kan lave saucen mens kyllingen steger færdig.
Forår og sommer kan du fx servere en fyldig spidskålssalat til kyllingen.
10332 kJ / 2469 kcal
343 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,6 g |
Protein: | 20,9 % | 4,2 g |
Kulhydrat: | 44,2 % | 8,9 g |
Fedt: | 34,9 % | 3,2 g |
1
Kylling (ca. 1400 g)
|
|
---|---|
8
Små fed hvidløg med skal
|
|
2 dl
Kogende vand
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
10 stilke
Bredbladet persille
|
|
skallen fra 1
Citron (usprøjtet) - kun det gule
|
|
10 g
Smør - smeltet
|
|
2 tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Vand
|
600 g
Skrubbede kartofler i grove stykker
|
|
---|---|
400 g
Rødbeder i grove stykker
|
|
3
Persillerødder i grove stykker (ca. 400 g)
|
|
1
Sød kartoffel i grove stykker (ca. 200 g)
|
|
10 g
Smør - smeltet
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
---|---|
2 spsk
Saucejævner
|
|
¼ tsk
Groft salt
|
|
Evt. kulør
|
Bredbladet persille
|
---|