Kylling i karry
45 min
•
&format=webp)
Kylling i karry er en af de retter, der går igen i mange hjem - og med god grund. Den er mild, cremet og fuld af smag, og så kan du nemt justere den med de grøntsager og toppings, du har herhjemme. Her får du en hurtig og familievenlig opskrift, der kan serveres som klassisk ristaffel med ris, mango, kokos og rosiner – eller som den version, der passer bedst hjemme hos dig
Ingredienser
25 g
Smør
|
|
---|---|
2 tsk
Karry
|
|
3
Finthakkede løg
|
|
300 g
Kyllingeinderfileter
|
|
400 g
Grøntsager i mindre stykker, fx blomkål, gulerødder og forårsløg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
2½ dl
Grøntsagsbouillon
|
|
2 dl
Mælk
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2
Æbler i tern, fx elstar
|
Server med
4 dl
Løse ris, parboiled - koges
|
---|
Sådan gør du
Du kan bruge madlavningsfløde i stedet for mælk, hvis du ønsker en mere cremet kylling i karry.
Kylling i karry kan være en fin tøm-køleskabet ret, da du kan bruge mange forskellige slags grøntsager, fx broccoli, asparges, peberfrugt, porrer eller forårsløg.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
8760 kJ / 2094 kcal
Næringsindhold pr. 100g
434 kJ / 104 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 22,4 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 64,4 % | 16,5 g |
Fedt: | 13,2 % | 1,6 g |
Relateret video
Sådan koger du ris
Se hvordan du nemt koger perfekte ris.
