Krydret svinekam med glaserede løg
2 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
Opskriften her er en variation af den traditionelle flæskesteg, dog stadig med kartofler og sauce!
Ingredienser
Krydret svinekam
1200 g
Svinekam uden ben og svær, men med tyndt fedtlag
|
|
---|---|
4
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Finthakkede friske timianblade
|
|
½ spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
2 dl
Vand
|
Glaserede løg
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
800 g
Skalotteløg i halve
|
Sauce
½ liter
Rødvinssauce
|
---|
Tilbehør
1½ kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
500 g
Dampede sukkerærter
|
Sådan gør du
Krydret svinekam
Glaserede løg
Sauce
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
24661 kJ / 5894 kcal
Næringsindhold pr. 100g
501 kJ / 120 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 23,3 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 11 g |
Fedt: | 39,5 % | 5,4 g |