24661 kJ / 5894 kcal
501 kJ / 120 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 23,3 % | 6,9 g |
Kulhydrat: | 37,2 % | 11 g |
Fedt: | 39,5 % | 5,4 g |
1200 g
Svinekam uden ben og svær, men med tyndt fedtlag
|
|
---|---|
4
Små knuste fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
1 spsk
Finthakkede friske timianblade
|
|
½ spsk
Finthakket frisk rosmarin
|
|
2 dl
Vand
|
175 g
Sukker (ca. 2 dl)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
800 g
Skalotteløg i halve
|
½ liter
Rødvinssauce
|
---|
1½ kg
Kogte kartofler
|
|
---|---|
500 g
Dampede sukkerærter
|