Kartoffelsalaten har godt at af trække, og kan laves dagen før. Måske du lige skal røre salaten igennem inden serveringen.
5365 kJ / 1282 kcal
190 kJ / 45 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,8 g |
Protein: | 9,6 % | 1,1 g |
Kulhydrat: | 56,6 % | 6,3 g |
Fedt: | 33,8 % | 1,7 g |
Se her hvordan du koger nye kartofler. Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nænsomt koger nye kartofler - så smag og konsistens giver den helt rigtige smag af sommer.
1 liter
Vand
|
|
---|---|
1 tsk
Groft salt
|
|
1¼ kg
Nye kartofler
|
|
200 g
Pikant flødeost
|
|
1 dl
Vand
|
|
2 spsk
Ravigottesauce eller sød sennep
|
|
1 bundt
Forårsløg i mindre stykker (ca. 100 g)
|
|
100 g
Agurk i grove tern (ca. g)
|
|
2 dl
Fintklippet frisk purløg
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|