Krydderbraiseret vildsvin med ristet fennikel
2 timer
•
Arbejdstid: 45 min
•
Krydderbraiseret vildsvin med ristet fennikel - en rigtig gourmetret for dig, som har lyst til at gøre noget ekstra ud af det.
Ingredienser
2 spsk
Olivenolie
|
|
---|---|
1¼ kg
Nakkefilet af vildsvin
|
2
Citroner (usprøjtede)
|
|
---|---|
25 g
Smør
|
|
1
Fed hvidløg - ca. 10-12 pillede fed
|
|
1 dl
Salvieblade
|
|
1 liter
Mælk
|
|
1 spsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
600 g
Vaskede aspargeskartofler
|
|
---|---|
200 g
Fennikler i tynde skiver
|
|
2 spsk
Olivenolie
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
Pynt
Bredbladet persille
|
---|
Tilbehør
225 g
Salat af fx, rødbedeblade, spinat og rucola
|
|
---|---|
200 g
Groft brød
|
Sådan gør du
Retten kan også laves med nakkefilet uden svær fra gris.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
18828 kJ / 4500 kcal
Næringsindhold pr. 100g
489 kJ / 117 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 27,6 % | 7,9 g |
Kulhydrat: | 24,8 % | 7,1 g |
Fedt: | 47,6 % | 6,3 g |