25-30 min. ved 225° - traditionel ovn.
I stedet for at smide kernerne fra græskaret ud, kan du riste dem. Her har du en opkrift på ristede græskarkerner
Du kan servere kogte eller bagte kartofler i stedet for græskar. Eller måske pommes anna - se opskriften i linket nedenunder.
9771 kJ / 2335 kcal
344 kJ / 82 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,5 g |
Protein: | 40,2 % | 8,2 g |
Kulhydrat: | 22,1 % | 4,5 g |
Fedt: | 37,7 % | 3,5 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
1
Græskar, fx hokkaido eller butternut squash (ca. 1 kg)
|
|
---|---|
25 g
Smør i tern
|
|
1 dl
Græskarkerner
|
|
1 tsk
Groft salt
|
25 g
Smør
|
|
---|---|
2
Afpudsede kronhjortemørbrader (ca. 600 g i alt)
|
|
1
Friskkværnet peber
|
|
100 g
Parmaskinke i skiver
|
250 g
Brombær
|
|
---|---|
2 spsk
Sukker
|
|
1 tsk
Æblecidereddike
|
|
100 g
Rensede blade af hovedsalat
|
|
2
Små pærer i tynde både, fx clara friis (ca. 150 g)
|
|
1
Rødløg i tynde skiver (ca. 75 g)
|
225 g
Champignoner i skiver
|
|
---|---|
200 g
Hytteost
|