Krebsebidder

30 min
Krebsebidder

Server de flotte krebsebidder som en eksklusiv snack eller let forret.

Ingredienser

300 g Afdryppede krebsehaler (ca. g)
1 dl Skyr naturel
1 dl Creme fraiche
1 tsk Sennep
1 spsk Hakket frisk dild
1 spsk Hakket purløg
½ tsk Groft salt
Friskkværnet peber
8 skiver Franskbrød

Pynt

½ Avocado
Dildkviste

Sådan gør du

  • Skær krebsehalerne i mindre stykker. Bland krebsehaler, skyr, cremefraiche, sennep, dild, purløg, salt og peber sammen. Smag til. Stil blandingen tildækket i køleskabet. Skær brødet i 8 store eller 16 små, runde stykker. Rist brødet. Læg krebseblandingen på brødene. Pynt med avocado og dild.

I stedet for runde stykker brød, kan du skære tynde skiver af et lækkert flutes.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten:

5198 kJ / 1242 kcal

Næringsindhold pr. 100g

608 kJ / 145 kcal

Energifordeling

Energi­fordeling Nærings­indhold pr. 100g
Fiber: - 1,9 g
Protein: 28,6 % 10,2 g
Kulhydrat: 43,9 % 15,7 g
Fedt: 27,5 % 4,5 g
Relateret video Sådan skærer du en avocado

Avocadoer kan drille lidt, når de skæres. Karolines Køkkenskole viser her et trick til, hvordan du nemt fjerner stenen fra en avocado.

https://www.arla.dk/opskrifter/krebsebidder/