Korianderkylling med karrykartofler
30 min
•
Små kartofler i cremet karrysauce og med et drys af limeskal. Perfekte til den stegte kylling, korianderen og tomaterne.....friskt og dejligt.
Ingredienser
Karrykartofler
1 kg
Skrubbede kartofler
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
¼ liter
Madlavningsfløde
|
|
2 tsk
Madras karry
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
2 tsk
Fintstrimlet limeskal (usprøjtet)
|
Korianderkylling
25 g
Smør
|
|
---|---|
4
Kyllingefileter (ca. 400 g)
|
|
½ dl
Finthakkede stilke fra frisk koriander
|
|
½ tsk
Groft salt
|
Tomatsalat
500 g
Cherrytomater i halve
|
|
---|---|
1 bundt
Forårsløg i tynde, skrå ringe (ca. 100 g)
|
|
1 spsk
Rapsolie
|
|
1 spsk
Sojasauce
|
|
1 spsk
Friskpresset limesaft
|
|
2 dl
Frisk koriander
|
Sådan gør du
Karrykartofler
Korianderkylling
Tomatsalat
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
7905 kJ / 1889 kcal
Næringsindhold pr. 100g
235 kJ / 56 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 25,5 % | 3,5 g |
Kulhydrat: | 44 % | 6,1 g |
Fedt: | 30,5 % | 1,9 g |