Isen kan også køres på ismaskine. Er isen frosset i over 5 timer så tag den ud af fryseren og stil den i køleskabet ca. 1 time inden servering. Du kan også udelade kage i isen, eller bruge din yndlingssmåkage.
Koldskåls-is må ikke genindfryses.
7248 kJ / 1732 kcal
562 kJ / 134 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 0,2 g |
Protein: | 12,2 % | 4 g |
Kulhydrat: | 60,1 % | 19,8 g |
Fedt: | 27,7 % | 4,2 g |
Se hvordan du får kornene ud af en vaniljestang med Karolines Køkkenskole – og få inspiration til hjemmelavet vaniljesukker.
3
Æggehvider
|
|
---|---|
125 g
Sukker (ca. 2¼ dl)
|
|
½
Vaniljestang (kornene heraf) eller vaniljepasta i tilsvarende mængde
|
|
2½ dl
Græsk yoghurt
|
|
¾ liter
Koldskål
|
75 g
Kammerjunkere i grove stykker
|
---|