Server fraiche-saucen som dip eller dressing til kold kartoffelsalat. Hvis saucen er for tyk, kan den tilsættes lidt mælk.
9070 kJ / 2168 kcal
245 kJ / 59 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 39,7 % | 5,7 g |
Kulhydrat: | 31 % | 4,5 g |
Fedt: | 29,3 % | 1,9 g |
Kender du forskel på klargøring af den grønne og hvide asparges? Karolines Køkkenskole viser dig, hvordan du nemt og hurtigt klargør den grønne og hvide asparges. Begge typer af asparges kan spises rå, kogt, dampet, grillet, bagt i ovn eller marineret.
3½ dl
Creme fraiche eller cremefraiche 38%
|
|
---|---|
2 spsk
Hakket frisk dild
|
|
3 spsk
Sød fransk sennep
|
|
½ tsk
Tørret frisk dild
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
6
Store rødspættefileter
|
|
---|---|
1
Løg skåret i 12 både
|
|
12
Dildkviste
|
2 dl
Vand
|
|
---|---|
1 spsk
Eddike
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1
Laurbærblad
|
|
5
Sorte peberkorn
|
1 bundt
Skrællede hvide asparges, enderne knækket af (ca. 250 g)
|
---|
12
Blade af hovedsalat
|
|
---|---|
150 g
Rejer
|
|
1
Tomat skåret i både
|
Både af citroner (usprøjtede)
|
|
---|---|
Dildkviste eller tallerkensmækkere
|
150 g
Flutes
|
---|