Du kan komme 2 fintstrimlede ark noritang i kimchien, så får den mere hav- og umamismag. Kimchien kan stå tildækket i køleskabet til næste dag. Du kan skifte den lilla spidskål ud med almindelig lys spidskål, rødkål eller hvidkål. Kinakålen kan du erstatte med fx pak-choi og forårsløg med porre.
2139 kJ / 511 kcal
197 kJ / 47 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 51,4 % | 5,9 g |
Kulhydrat: | 25,8 % | 3 g |
Fedt: | 22,8 % | 1,2 g |
1
Lille finthakket fed hvidløg
|
|
---|---|
1 spsk
Sojasauce
|
|
2 tsk
Risvinseddike
|
|
1 tsk
Sesamolie
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
200 g
Fintsnittet lilla spidskål
|
|
200 g
Fintsnittet kinakål
|
|
1 bundt
Forårsløg i lange tynde strimler (ca. 100 g)
|
|
2
Gulerødder i lange tynde strimler (ca. 100 g)
|
450 g
Hytteost
|
---|