Du kan bruge hvilken som helst kål i kikærte fritters. De ville også smage godt med finthakket mynte. Kikærte fritters kan genopvarmes i ovnen eller i airfryer.
4436 kJ / 1060 kcal
455 kJ / 109 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4 g |
Protein: | 19,6 % | 5,2 g |
Kulhydrat: | 47,3 % | 12,7 g |
Fedt: | 33,1 % | 4,1 g |
1
Stort løg
|
|
---|---|
½ tsk
Fint salt
|
|
200 g
Græsk yoghurt
|
|
1½ dl
Kikærtemel eller anden ærtemel
|
|
2 spsk
Revet frisk ingefær
|
|
1 spsk
Rød karrypasta
|
|
1½ tsk
Stødt koriander
|
|
½ tsk
Stødt gurkemeje
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
1 dåse
Kikærter i lage (ca. 400 g)
|
|
100 g
Finthakket spidskål eller gulerod
|
|
1 dl
Finthakkede krydderurter, fx persille eller koriander
|
|
3 spsk
Smagsneutral olie - til stegning
|