Kartoffelsalat med butter beans
30 min
•
Nem opskrift på hjemmelavet kartoffelsalat med butter beans. Dette er en klassisk kartoffelsalat, hvor der er tilføjet butter beans, som bidrager med en ekstra smag, større mæthedsfølelse og konsistens. Kartoffelsalat med butter beans kan spises uden en masse tilbehør - men du kan også servere den til frikadeller eller sommerens grillmenu.
Ingredienser
Kartoffelsalat med butter beans
2½ dl
Fraiche
|
|
---|---|
3 spsk
Skalotteløg
|
|
3 spsk
Persille
|
|
2 spsk
Frisk dild
|
|
2 tsk
Dijonsennep
|
|
1½ tsk
Friskpresset citronsaft
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
500 g
Kogte små kartofler
|
|
---|---|
1 dåse
Skyllede og drænede butterbeans (ca. 240 g)
|
|
100 g
Radiser
|
Pynt
Dildkviste og hakket persille
|
---|
Sådan gør du
Kartoffelsalat med butter beans
Tørrede bønner, som du selv udbløder og koger, har mere struktur. Udblød og kog evt. en stor portion bønner og frys dem ned, så slipper du for forberedelsen næste gang.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
3355 kJ / 802 kcal
Næringsindhold pr. 100g
289 kJ / 69 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 17,7 % | 3 g |
Kulhydrat: | 63 % | 10,7 g |
Fedt: | 19,3 % | 1,5 g |