Ca. 15 min. ved 250° - traditionel ovn.
I stedet for hårdkogte æg kan du servere smilende eller pocherede æg på kartoffelsalaten.
10115 kJ / 2418 kcal
313 kJ / 75 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 17,3 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 50 % | 9,2 g |
Fedt: | 32,7 % | 2,8 g |
Er du i tvivl om kogetiden på æg? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole koger æg.
1 kg
Skrubbede små kartofler i halve
|
|
---|---|
1 liter
Vand
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
½ tsk
Groft salt
|
400 g
Dampet broccoli i buketter
|
|
---|---|
2
Finthakkede rødløg (ca. 100 g)
|
|
100 g
Skyllet feldsalat
|
|
200 g
Salatost i tern
|
|
75 g
Oliven uden sten
|
|
2
Hårdkogte æg i både
|
|
½ spsk
Olivenolie
|
|
Friskkværnet peber
|
240 g
Grovbrød - evt. ristet
|
---|