Ca. 15 min. ved 225° - traditionel ovn.
I stedet for brød, kan du servere stegte skinkeschnitzler, skinkemignon eller hakkebøffer.
7719 kJ / 1845 kcal
274 kJ / 65 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,7 g |
Protein: | 13,1 % | 2,1 g |
Kulhydrat: | 64 % | 10,3 g |
Fedt: | 22,9 % | 1,7 g |
Mangler du teknikken til at snitte løg hurtigt og effektivt? Karolines Køkkenskole viser, hvor nemt det er at snitte løg med den rigtige teknik.
½ liter
Vand
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
650 g
Små, faste kartofler, fx nix pille
|
400 g
Cherrytomater eller blommetomater på stilk
|
|
---|---|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
20 g
Smør
|
|
---|---|
3
Grofthakkede løg (ca. 225 g)
|
|
450 g
Champignoner i halve og kvarte
|
|
3 spsk
Finthakkede tørrede kantareller
|
|
3 spsk
Kogende vand
|
|
2½ dl
Madlavningsfløde
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 tsk
Saucejævner
|
|
1 dl
Klippet frisk purløg
|
240 g
Speltbrød
|
---|