Kartoffelmedaljerne kan laves et par timer i forvejen og lunes lige inden serveringen. Du kan undlade pastinak og udelukkende anvende knoldselleri.
4176 kJ / 998 kcal
177 kJ / 42 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 11,8 % | 1,2 g |
Kulhydrat: | 67,9 % | 7,1 g |
Fedt: | 20,3 % | 1 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
4
Store bagekartofler (ca. 850 g)
|
|
---|---|
½
Knoldselleri i grove stykker
|
|
½
Pastinak i grove stykker
|
|
1 liter
Vand
|
|
3
Små hakkede fed hvidløg
|
|
¾ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
1 spsk
Smeltet smør
|
|
---|---|
25 g
Fintrevet parmigiano reggiano
|
Havsalt og groftkværnet peber
|
---|