8102 kJ / 1936 kcal
276 kJ / 66 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 30,3 % | 4,9 g |
Kulhydrat: | 50,7 % | 8,2 g |
Fedt: | 19 % | 1,4 g |
Karolines køkken viser, hvordan du nemt knuser eller hakker et fed hvidløg.
½ tsk
Rapsolie
|
|
---|---|
400 g
Hakket oksekød (ca. 6% fedt)
|
|
2
Hakkede løg (ca. 150 g)
|
|
1
Lille knust fed hvidløg
|
|
1 dåse
Koncentreret tomatpuré (ca. 70 g)
|
|
1 tsk
Tørret oregano
|
|
2 tsk
Mild paprika
|
|
1½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 dl
Vand
|
|
1 kg
Skrællede kartofler
|
½ liter
Let mornaysauce
|
---|
200 g
Tomater i halve
|
|
---|---|
1
Agurk i skiver (ca. 300 g)
|
|
100 g
Fintsnittet lilla spidskål
|