Kantarelsuppe
1 time
•
&format=webp)
Skøn efterårssuppe med masser af svampe - tag evt. vennerne med på kantarel-selvpluk?
Ingredienser
500 g
Kantareller
|
---|
25 g
Smør
|
|
---|---|
1
Finthakket løg
|
|
2 spsk
Hvedemel
|
|
1 dl
Tør hvidvin, fx riesling
|
|
7 dl
Vand
|
|
1½ spsk
Koncentreret vildtfond
|
|
2 dl
Piskefløde eller madlavningsfløde
|
|
½ tsk
Groft salt
|
|
Friskkværnet peber
|
|
2 spsk
Frisk timian
|
Tilbehør
150 g
Ristet brød
|
---|
Sådan gør du
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
5905 kJ / 1411 kcal
Næringsindhold pr. 100g
327 kJ / 78 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,4 g |
Protein: | 8,4 % | 1,6 g |
Kulhydrat: | 29,6 % | 5,7 g |
Fedt: | 62 % | 5,5 g |
