Kammerjunkere til koldskål
2 timer 10 min
•
Arbejdstid: 25 min
•
Skal du have koldskål? Så prøv denne nemme opskrift på hjemmelavede kammerjunkere - de er knasede gode!
Ingredienser
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
---|---|
2
Æg
|
|
50 g
Smør - smeltet og afkølet
|
|
300 g
Hvedemel (ca. 5 dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
¼ tsk
Fint salt
|
Sådan gør du
Lav mini-kammerjunkere - ca. 200 stk: Del dejen i 4 stykker og tril dem til pølser (á ca. 50 cm). Skær hver pølse i ca. 40 stykker og læg dem på to plader med bagepapir. Foretrækker du dine kammerjunkere runde, kan du trille hvert stykke til en kugle. Bag mini-kammerjunkerne ca. 15 min. ved 225° - varmluft.
Kammerjunkere kan opbevares i en tæt kagedåse.
Næringsindhold
Energiindhold for hele retten:
9017 kJ / 2155 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1478 kJ / 353 kcal
Energifordeling
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,8 g |
Protein: | 7,2 % | 6,3 g |
Kulhydrat: | 69,6 % | 60,5 g |
Fedt: | 23,2 % | 9,3 g |