Du kan naturligvis vælge at servere kaffemånen som en hel "fuldmåne" og den kan pyntes med spiselige blomster eller friske bær. Er du helt vild med kaffe, kan du smage flødeskummet til med frysetørret kaffepulver - eller et par skefulde kaffelikør.
19871 kJ / 4749 kcal
1462 kJ / 349 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,2 g |
Protein: | 5,5 % | 4,8 g |
Kulhydrat: | 39,4 % | 33,9 g |
Fedt: | 55,1 % | 21,7 g |
Vil du have perfekt pisket flødeskum? Så se her hvordan Karolines Køkkenskole pisker et luftigt og cremet flødeskum.
150 g
Blødt smør
|
|
---|---|
200 g
Brun farin (ca. 3½ dl)
|
|
2 tsk
Vaniljesukker
|
|
3
Æg
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
4 spsk
Kakaopulver
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
|
½ tsk
Fint salt
|
|
1 spsk
Frysetørret kaffepulver - gerne espressopulver
|
|
2 dl
Mælk
|
1 dl
Piskefløde
|
|
---|---|
½ spsk
Frysetørret kaffepulver - gerne espressopulver
|
|
200 g
Grofthakket mørk chokolade
|
Chokoladekaffebønner
|
|
---|---|
Chokoladespåner
|
|
Citronmelisseblade
|
1½ dl
Piskefløde - pisket til let skum
|
---|