Cremefraiche 38% kan piskes til skum ligesom piskefløde. Hvis du anvender en mere mager cremefraiche, fx 18%, skal denne vendes forsigtigt i flødeskummet til sidst. Cremefraiche 18% kan ikke piskes.
Du kan evt. give jordbærlagkagen mere jordbærsmag og let svampede bunde ved at mose 200 g jordbær ekstra og fordele dem på bundene. Lav gerne jordbærlagkagen i god tid før servering og lad bundene trække smag af creme og moste jordbær.
14860 kJ / 3552 kcal
897 kJ / 214 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 5,9 % | 3,1 g |
Kulhydrat: | 41,7 % | 22 g |
Fedt: | 52,4 % | 12,7 g |
4
Æg
|
|
---|---|
150 g
Sukker (ca. 1¾ dl)
|
|
150 g
Hvedemel (ca. 2½ dl)
|
|
1 tsk
Bagepulver
|
1
Vaniljestang - kornene heraf
|
|
---|---|
4 spsk
Flormelis
|
|
2½ dl
Piskefløde
|
|
2½ dl
Creme fraiche 38%
|
600 g
Jordbær
|
---|