8575 kJ / 2049 kcal
375 kJ / 90 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1 g |
Protein: | 14,4 % | 3,2 g |
Kulhydrat: | 54,3 % | 12 g |
Fedt: | 31,3 % | 3,2 g |
250 g
Tørret pasta, fx suppehorn
|
---|
10 g
Smør
|
|
---|---|
5
Gulerødder i små tern (ca. 250 g)
|
|
4 stilke
Bladselleri i små tern (ca. 200 g)
|
|
2
Finthakkede rødløg (ca. 150 g)
|
|
2
Små, finthakkede fed hvidløg
|
|
1 tsk
Groft salt
|
|
1 liter
Tomatsuppe
|
50 g
Parmigiano reggiano i flager
|
|
---|---|
2 spsk
Tørristede pinjekerner
|
|
1 dl
Grofthakkede basilikumblade
|
|
Friskkværnet peber
|