I stedet for Ruby chokolade kan du overtrække ispindene med hvid chokolade rørt op med med hindbærstøv. Smelt 200 g hvid chokolade og rør 2 tsk hindbær støv (eller blendet frysetørret hindbær) heri. Dette giver den hvide chokolade en smuk lyserød farve med lidt nister. Du får et resultat som minder om Ruby chokoladen i både farve og smag.
14050 kJ / 3358 kcal
1653 kJ / 395 kcal
Energifordeling | Næringsindhold pr. 100g | |
---|---|---|
Fiber: | - | |
Protein: | 4,7 % | 4,6 g |
Kulhydrat: | 24,3 % | 23,6 g |
Fedt: | 71 % | 31,7 g |
4
Æggeblommer
|
|
---|---|
1 dl
Sukker (ca. 85 g)
|
|
½ liter
Piskefløde
|
|
1
Flækket vaniljestang
|
200 g
Grofthakket ruby chokolade (lyserød chokolade)
|
---|
Frysetørrede hindbær
|
---|